Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis upgrade van Office 2007 naar 2010

Dat heeft Peter Klein, financieel directeur van Microsoft, gezegd op een conferentie van zakenbank Morgan Stanley. Microsoft noemt het upgrade-aanbod ‘Office 2010 Technology Guarantee’. Het programma is gericht op degenen die op de valreep nog de oude versie hebben gekocht.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Wanneer het upgrade-aanbod precies ingaat is niet bekendgemaakt. Waarschijnlijk zal dat op zeer korte termijn gebeuren, want Microsoft wil 300 tot 350 miljoen dollar aan “uitgestelde omzet” voor Office 2010 opnemen in de cijfers over het derde kwartaal, dat op 31 maart afloopt. Vorige maand noemde de partnersite van Microsoft in een voortijdig gepubliceerde aankondiging 5 maart als startdatum.

Wie vanaf de ingangsdatum van de actie Office Home and Student 2007 koopt, krijgt na verschijning een gratis exemplaar van Office Home and Student 2010. De kopers van Office Standard 2007 hebben straks recht op Office Home and Business 2010, een nieuwe variant. De versie Professional 2010 is weggelegd voor degenen die een exemplaar van Office Small Business 2007 of Office Professional 2007 in bezit hebben.

Alleen het downloaden van de nieuwe versie is gratis. Wie het pakket toch op een dvd wil, moet een klein bedrag voor administratie- en verzendkosten betalen.

Naar verwachting ligt Office 2010 in juni in de winkel. Voor het eerst in de historie van de kantoorsuite brengt Microsoft geen goedkope upgrade-edities voor alle gebruikers van de voorgaande versie aan.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in