Overslaan en naar de inhoud gaan

Internetbedrijf genomineerd voor studentenprijs

Als volleerd ondernemer timmert Mekic’, die rechtsgeleerdheid studeert, aan de weg met een via het ANP verspreid persbericht waarin hij zijn kersverse bedrijf in het zonnetje zet. Hij begon al in 2002 op 15-jarige leeftijd met Domeinbalie.nl op de zolderkamer van het ouderlijk huis, toen nog onder de naam Interlize.NET. Inmiddels is het bedrijfje geprofessionaliseerd en sinds 2006 gevestigd in een kantoorpand in Amsterdam-Osdorp.
Business
Shutterstock
Shutterstock

De afgelopen twee jaar is het aantal werknemers gegroeid van twee naar elf.

Domeinbalie.nl levert diensten op het gebied van domeinregistratie en internethosting. Daarnaast geeft het adviezen over internet. Het bedrijf gaat er prat op de prijzen laag te houden door zoveel mogelijk processen te automatiseren en klanten hun zaken online te laten regelen.

De prijs voor de beste studentenondernemer van 2008, die is bedacht door wervingsbureau ImpressiveGreenApple, zal op 4 september worden uitgereikt. De winnaar ontvangt vijfduizend euro, beschikbaar gesteld door dagblad De Pers. De StuOP wil met de prijs studenten aanmoedigen die naast een voltijdstudie succesvol een eigen bedrijf runnen en ook anderen stimuleren tot het ondernemerschap.

Naast Domeinbalie zijn dit jaar nog vijf ondernemende studenten genomineerd uit 58 inzendingen. Van hen houdt Motifive zich bezig met de ontwikkeling van opvouwbare producten, geeft MTcompany trainingen in snellezen en geheugentechnieken, wil South Sea Exclusive marktleider worden met het kweken van langoesten in Zuid-Oost Azië, maakt Memoria Media videoregistraties van uitvaarten en verkoopt VoetbalTravel.nl online geheel verzorgde reizen naar voetbalwedstrijden in het buitenland.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in