Overslaan en naar de inhoud gaan

Startupbootcamp en PwC intensiveren hun samenwerking

Startupbootcamp is een katalysator om innovatieve ideeën van start-ups op de markt te krijgen. Het bedrijf werkt met behulp van mentoren. Per programma krijgt Startupbootcamp duizenden aanmeldingen uit de gehele wereld om mee te doen. PwC gaat participeren in de programma's E-Commerce, Smartcities, Fintech & Cyber Security en een nieuwe Startupbootcamp programma in Eindhoven.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

De rol van PwC bij de groeiversneller is verbindingen leggen tussen de deelnemende start-ups. Het bedrijf gaat onder meer sessies organiseren om grote klanten kennis te laten maken met het start-up ecosysteem. Daarnaast helpt PwC deelnemende start-ups bij hun groeiambities. Het heeft hiervoor een groep specialisten op het gebied van onder meer financiële huishouding en organisatiestructuren, strategie, businessplanning, businessmodellen en financiering. PwC detacheert bovendien bij ieder programma een jong talent.

Kijkje in de keuken

"De samenwerking geeft ons een kijkje in de keuken van wat er allemaal aan de oppervlakte borrelt", zegt Ilja Linnemeijer, Technology Leader bij PwC in Nederland. "PwC doet zo kennis op over disruptieve businessmodellen. Kennis die we weer kunnen inzetten bij de transformatieagenda van onze klanten. Het partnership biedt ook de mogelijkheid om relaties te leggen tussen onze klanten en toekomstige disruptors. Daarnaast biedt de samenwerking een geweldige mogelijkheid voor onze jonge talenten. Ze halen inspiratie uit de energie en ondernemerschap van start-ups en de wijze waarop start-ups innoveren. Die inspiratie werkt door in ons eigen innovatieprogramma."

Andere partners

PwC was al vanaf het begin partner van Startupbootcamp. Andere partners van Startupbootcamp in Nederland zijn onder meer Schiphol Airport, Vodafone, Cisco, Ricoh, Rabobank, ING, Nationale Nederlanden, Achmea, Ahold en TomTom.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in