Overslaan en naar de inhoud gaan

Veilige file-transfer vanaf Windows en Mac

De oplossing is bovendien uitgerust met nieuwe functies die IT-managers en Chief Information Security Officers (CISO’s) in staat stellen de app te beheren en file-sharing voorwaarden voor groepen gebruikers af te dwingen.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Kleine extensie

Bestanden die met Quiver worden beveiligd krijgen een kleine uitbreiding, een elektronische envelop. Die regelt de toegang tot het bestand volgenms diverse criteria. Dat kan de identiteit van de ontvanger zijn, maar ook de plaats waar het bestand zich bevindt of het tijdstip waarop iemand probeert het bestand te openen.

Admin-tool

De Quiver desktop app bevat een aantal nieuwe functies op maat voor de zakelijke markt. In de eerste plaats heeft Quiver nu een admin-tool, waarmee een CISO voor bepaalde kritische bestanden de beveiliging vooraf kan definiëren zonder dat de werknemer hier iets van merkt. Veiligheid is hierdoor minder afhankelijk van het gedrag van werknemers.

In de gaten houden

applicatie biedt daarnaast real-time tracking en auditrapporten, waardoor mogelijke datalekken snel zichtbaar worden. Niet alleen wordt in real time bijgehouden wat er gebeurt met een bestand (wie een bestand heeft geopend, gesloten, doorgestuurd, een screenshot gemaakt en gedownload) maar tevens worden ongeautoriseerde pogingen geregistreerd.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in