Overslaan en naar de inhoud gaan

Windows 10 krijgt nieuwe CBB-update

Windows Current Branche for Business (CBB) is de vertraagde versie van Windows 10 Update, bestemd voor bedrijven die de maximale tijd willen hebben voor de uitrol van vernieuwingen op het Windows 10-platform.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Tot nu toe was de introductieversie van Windows 10 (de RTM van juli 2015) de meeste recente versie voor de deelnemers aan het CBB-programma, aangevuld met de beveiligingsupdates die sindsdien zijn verspreid.

De aanstaande update is gebaseerd op de 'November Update' die al op de Home- en Pro-versies van Windows 10 zijn geïnstalleerd. Deze November Update is aangevuld met de laatste cumulatieve beveiligingsupdate van Windows 10. De nieuwe CBB-versie staat bekend als Windows 10 1511 (build 10586).

Microsoft verspreidt de update via Windows Update, Windows Update for Business, Windows Server Update Services, Volume Licensing Service Center en MSDN. Alle apparatuur die gebruik maakt van Windows Update for Business en waarbij de optie 'Stel updates uit' is aangevinkt, zal de aanpassingen installeren zodra deze zijn binnengekomen.

Bij Windows Server Updates Services zal de aangesloten apparatuur pas beginnen aan de installatie wanneer IT-beheer daar een goedkeuring voor heeft gegeven. Meer informatie over andere upgrade-scenario's staat in de Windows for IT Pros blog op Technet.


Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in