Overslaan en naar de inhoud gaan

EY neemt analytics-dienstverlener i3 over

i3 is in Nederland en België actief met diensten op het gebied van Business Intelligence, Data Analytics en Predictive Analytics; vanaf het identificeren van de informatiebehoefte tot en met de realisatie, implementatie en het beheer van de oplossing. De onderneming is in 2001 opgericht en telt op 45 werknemers. Een overnamebedrag wordt niet genoemd.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

Digitalisering

Marcel van Loo, bestuursvoorzitter van EY in Nederland denkt door een acquisitie beter tegemoet te kunnen komen aan de vraag naar gespecialiseerd advies: "De specialisten van i3 zullen ons ook ondersteunen bij de digitalisering van onze controlewerkzaamheden om de kwaliteit hiervan verder te verbeteren. De diensten van i3 versterken onze activiteiten gericht op data analytics en de beoogde overname is in lijn met de groeiambities van onze organisatie.”

Doorgroeimogelijkheden

Directeur en mede-eigenaar Geeta Chetty van i3 verwacht door overname makkelijker toegang te krijgen tot internationale markten: "Onze klanten vragen steeds meer een integrale aanpak bij hun uitdagingen op het gebied van business intelligence en data analytics. Door toe te treden tot EY zijn wij meer dan ooit in staat om onze klanten nog breder te bedienen. De op handen zijnde overname biedt niet alleen de organisatie prachtige groeiperspectieven maar ook voor onze medewerkers liggen een verbreding van hun werkzaamheden en meer doorgroeimogelijkheden in het verschiet.”

Partijen denken de integratie van de activiteiten in het eerste kwartaal van dit jaar te kunnen afronden.


Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in