Overslaan en naar de inhoud gaan

Steltman zwaait af als directeur DHPA

In de afgelopen vijf jaar spande Steltman zich in om de Nederlandse hosting- en cloud providers over het voetlicht te brengen bij publiek en beleidsmakers. Regelmatig was hij aan het woord in vakbladen of landelijke media.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Tweede Kamer

Door Deloitte in 2013 en 2014 uitgevoerde onderzoeken naar de kansen en het belang van de Nederlandse digitale infrastructuur zetten de sector op de kaart als derde mainport van Nederland. De Tweede Kamer stemde vorig jaar unaniem in met de motie Verhoeven, die de regering oproept om de digitale infrastructuur ook officieel de status van derde mainport te verlenen.m Dit was voor Steltman een aanmoediging om zijn missie ook in zijn nieuwe rol onverminderd voor te zetten: “De erkenning van een goed werkende digitale infrastructuur als randvoorwaarde voor onze digitale economie heeft veel losgemaakt. DINL staat goed opgesteld als vertegenwoordiger van ondernemingen die hun succes baseren op een vrij, veilig en open internet. Ik zie er naar uit om dat als directeur van DINL verder vorm te gaan geven”.

Vestigingsplaats online diensten

Steltmans werk bij DINL ligt in het verlengde van zijn activiteiten voor de hosting- en cloudsector bij DHPA. Als directeur van DINL wil hij zich inzetten voor de verdere ontwikkeling van de Nederlandse digitale infrastructuur. Belangrijke thema’s zijn daarbij de promotie van Nederland als vestigingsplaats voor online diensten, het bijdragen aan goed IT-onderwijs en digitale innovatie en het werken aan vertrouwen en informatieveiligheid.

DHPA verwacht de opvolger van Michiel Steltman binnenkort bekend te kunnen maken.


Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in