Overslaan en naar de inhoud gaan

Smartwatch-app Exact maakt tijdschrijven makkelijker

De app werkt in combinatie met Exact Online voor Uren & Facturen en Exact Online voor Projectmanagement. Volgens Exact is de app zich 'bewust van zijn omgeving' en koppelt hij GPS-coördinaten aan projecten of klanten. Dat moet het tijdschrijven nauwkeuriger en minder werkvertorend maken voor de professional.
Business
Shutterstock
Shutterstock

GPS-plaatsbepaling

Met behulp van de GPS-plaatsbepaling wordt bijgehouden hoe lang de medewerker zich op de locatie bevindt. Bij aankomst wordt automatisch een notificatie gestuurd om in te checken bij het juiste project en de juiste klant. De app detecteert beweging en geeft bij vertrek een notificatie om uit te checken. De gemaakte uren worden vervolgens geregistreerd en direct opgeslagen in de database van Exact Online.

Tot laatste moment uitgesteld

De smartwatch-applicatie is ontwikkeld met onder meer de consultancy-branche in gedachte. Remco Kroes, Product Marketeer bij Exact: “We zoeken doorlopend naar manieren om bedrijfsprocessen te versimpelen en te vernieuwen. We zien daarin zeker een rol voor wearables. Vooral bij een activiteit als tijdschrijven kan de smartwatch goed van pas komen. Tijdschrijven vormt binnen veel branches een belangrijke onderdeel van de bedrijfsvoering, maar wordt vaak uitgesteld tot het laatste moment.” Exact wil de app later deze maand tijdens het evenement Exact Live 2015 demonstreren, maar hij is wel al beschikbaar in Nederland.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in