Overslaan en naar de inhoud gaan

Windows 10-gebruikers smeken om update-informatie

Het pleidooi kwam van Susan Bradley, een netwerk- en beveiligingsconsultant, die er op 25 augustus een posting aan wijdde. Inmiddels zijn er 1800 stemmen op uitgebracht en is het onderwerp één van de populairste items op de site, signaleert Computerworld.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Bradley klaagt dat voor sysadmins de informatie die Microsoft geeft over de update onvoldoende is, "bijvoorbeeld om te bepalen of een door ons gemelde bug al is opgelost." Het is volgens haar cruciaal om tijdig bruikbare informatie van de leverancier te krijgen om patches snel geïnstalleerd te krijgen. Ze pleit voor coherente 'KB articles' (Knowledge Base) voor de Windows 10-updates in plaats van een ongeorganiseerde lijst van bestanden die zijn gewijzigd.

De update-informatie die Microsoft nu geeft, bestaat uit een opmerking in de trant van "Deze update levert verbeteringen aan de functionaliteit van Windows 10."

De petitie krijgt weliswaar veel aandacht maar het aantal stemmen valt nog in het niet bij onderwerpen die al eerder zijn aangekaart. Zo signaleert Computerworld dat er ook een verzoek staat om tabbladen in Fie Explorer toe te voegen dat al 35.000 stemmen vergaarde.


Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in