Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe voorzitter hostingkoepel DHPA

Visser is commercieel directeur van CYSO en was al secretaris van de stichting. Hij neemt het stokje over van Des Tombe, die directeur van IS Group is. Des Tombe werd onlangs aangesteld als voorzitter van de Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL). Wel blijft hij als lid van het bestuur betrokken bij de DHPA. Eric Vredeveldt vervangt Sven Visser als secretaris van de stichting.
Business
Shutterstock
Shutterstock

‘Terug naar de roots’

Visser wil als voorzitter van de DHPA zich gaan richten op de oorspronkelijke missie van de DHPA. “De DHPA maakt onderscheid in de zeer diverse hostingmarkt. Kwaliteitsbewaking staat hierbij centraal. Wie in zee gaat met een DHPA-deelnemer krijgt de garantie dat deze partij betrouwbaar is”, zegt Sven Visser.

Des Tombe juicht de terugkeer van de DHPA naar haar kernthema’s toe. “Nu DINL een aantal branche-overschrijdende onderwerpen op zich neemt kunnen de aangesloten organisaties terug naar hun kern. Dat is precies wat de DHPA nu gaat doen. Vanuit mijn bestuursfunctie bij de DHPA neem ik plaats aan tafel bij stichting DINL en vertegenwoordig hier de belangen van de DHPA binnen DINL.”

Visser is net als Des Tombe één van de oprichters van de de DHPA. De stichting is een samenwerking van 32 grote hosting- en cloud providers en hun leveranciers.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in