Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer Rotterdam in zee met Koning & Hartman voor portofoons

Hoeveel geld met de deal gepaard gaat is niet bekendgemaakt. Het onderhoud betreft een meerjarig contract. Het gaat om 90 zogenaamde MotoTrbo portofoons van Motorola, inclusief spreek/luistersets met daarop een helmset-aansluiting. De portofoons zijn geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke zones en voldoen aan de strenge ATEX-normering.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Acht kazernes

De Gezamenlijke Brandweer is een samenwerkingsverband tussen ongeveer 65 bedrijven in het haven- en industriegebied van Rotterdam en de Gemeente Rotterdam. Deze organisatie verzorgt in dit gebied de brandbestrijding en hulpverlening en heeft de verplichting tot het in stand houden van een bedrijfsbrandweer overgenomen van de bedrijven die zijn aangesloten, de zogenoemde ledenbedrijven. Brandweerlieden vanuit acht kazernes gaan met de nieuwe portofoons werken.

Om deze taken efficiënt en vooral veilig uit te voeren is goed verstaanbare, betrouwbare en vooral veilige communicatie tussen de brandweermensen van essentieel belang. De audio van de portofoons is volgens Koning & Hartman dusdanig ingesteld dat het onder alle omstandigheden goed werkt.

Het hoofdkantoor van Koning & Hartman is gevestigd in Amsterdam, maar het heeft ook kantoren in Delft, Veenendaal, Geldermalsen en Vilvoorde (België)

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in