Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Toch geen kleinere iPhone 6'

Analist Timothy Arcuri, die er eerder dit jaar nog van overtuigd was dat Apple nog dit jaar een kleinere variant op de markt zou brengen van de iPhone 6, meldt nu dat Apple niet langer werkt aan een kleinere iPhone. Dat meldt Business Insider, op basis van bronnen van Arcuri, die werkzaam is bij Cowen en Company.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Aanwijzingen verdwenen

Arcuri had in het verleden diverse malen in een vroeg stadium correcte informatie over Apple-producten in handen. Hij stelt dat hij begin dit jaar in de productieketen concreet bewijs gezien heeft voor de komst van een iPhone 6 met een 4 inch scherm. De aanwijzingen zijn sinds maart echter verdwenen, waardoor Arcuri concludeert dat de ontwikkeling is stopgezet.

In eerste instantie werd door meerdere anonieme bronnen en analisten gesproken over de komst van een derde iPhone naast de iPhone 6S en iPhone 6S Plus die later dit jaar verwacht worden. Apple bracht vorig jaar voor het eerst iPhones uit met een 4,7 en 5,5 inch scherm, daarvoor was 4 inch de standaard bij smartphones van Apple.

Afprijzing verwacht

Arcuri denkt dat Apple van de kleine iPhone af heeft gezien, omdat het model zou gaan concurreren met de eigen iPhone 6. Zodra de iPhone 6S en 6S Plus op de markt zijn, zal Apple de huidige modellen waarschijnlijk afprijzen.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in