Overslaan en naar de inhoud gaan

Apple 'lekt' een nieuwe kleine iPhone

Apple is doorgaans zo gesloten als een oester als het gaat om ontwikkelingen rond toekomstig iPhone-versies. Daarom komt er veel uit het geruchtencircuit op basis van lekken van bijvoorbeeld toeleveranciers. Nu lijkt Apple zelf een uitglijder te maken.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Bij de presentatie van een nieuw iPhone Lightning docking station, staat er in de lader een toestel dat uiterlijk gewoon een kleurige iPhone 5c is. Forumposters op Reddit merkten echter op dat de Home-button afwijkt van de knop die normaal op dit model zit. Het heeft er alle schijn van dat het hier een prototype betreft van een opgewaardeerde versie van de iPhone 5c met een TouchID-sensor.

Er gaan al langer geruchten dat Apple zou werken aan een nieuw toestel met een 4-inch scherm, omdat sommige klanten de iPhone 6 te groot vinden. Wanneer Apple een nieuwe versie van de iPhone 5s of 5c uitbrengt, ligt het voor de hand dat het bedrijf de nieuwste technologie daar in verwerkt, zoals de TouchID-homebutton die nog niet in de iPhone 5c zat.

Een minder aantrekkelijke en wellicht ook minder voor de hand liggende optie is natuurlijk dat Apple zelf de plaatjes van de iPhone 5c heeft bewerkt om de telefoon een modernere uitstraling te geven.

Ter vergelijking: links de Homebutton van de iPhone 5c, rechts de door Apple geplaatste afbeelding bij de nieuwe Lightning-dock.



Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in