Overslaan en naar de inhoud gaan

Primera start met E-learning

De winkelketen wil zich onderscheiden door de klantvriendelijkheid van haar zelfstandig ondernemers en hun personeel. De winkelketen hoopt dat met behulp van de e-learning-oplossing de klantvriendelijke houding én kennis van de ondernemers wordt overgedragen op het groeiend aantal winkelmedewerkers.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Opnames, mini-games en online coach

Hierbij wordt onder meer gebruikgemaakt van opnames in een Primera-winkel. Daarnaast zijn er diverse 'mini games' om te oefenen en is er begeleiding van een digitale coach, waardoor het leuker moet worden om te leren. Ondernemers én medewerkers kunnen op elk gewenst apparaat en tijdstip de training volgen, waarbij scores real time worden bijgehouden. Iedereen die geslaagd is ontvangt een officieel Primera-certificaat.

Aansprekende leeromgeving

Hoeveel geld er gemoeid is met de deal is niet bekend gemaakt. Volgens Sven van Barneveld, Hoofd Bedrijfsadvies bij Primera was het ontwikkelen van een goed inhoudelijk programma voor de medewerkers niet de grootste uitdaging. “Het daadwerkelijk volgen van een training én laten beklijven van de inhoud bij ruim 1500 medewerkers vereist een aansprekende trainingsomgeving. Door de techniek van Jutten Simulation te combineren met de praktische kennis van een aantal geselecteerde ondernemers, zijn wij overtuigd hierin te slagen.”

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in