Overslaan en naar de inhoud gaan

HP komt met nieuwe beveiligingstechniek

Omdat informatie van data centers naar zowel de cloud als persoonlijke devices gaat, is veiligheid bij iedere stap van belang. De nieuwe HP Security producten en services geven hier gehoor aan. Kort gezegd komt de beveiliging neer op gedragsanalyses, cloud toegangsbeveiliging, reputatieanalyses van mobiele applicaties en het delen van kennis over contextuele dreigingen en reacties op incidenten.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Veel geld besteed, weinig resultaat

Wereldwijd spendeerden organisaties 77 miljard dollar aan cyberbeveiliging in 2014,1 terwijl het aantal succesvolle aanvallen met 25 procent steeg.2 Aanvallers ontwikkelen voortdurend nieuwe methoden terwijl bedrijven hun manier van zaken doen ook steeds vernieuwen.

Van binnen uit kijken

“De ouderwetse benadering van cyber security is gefocust op het beveiligen van de buitenkant, maar vanwege de huidige data gedreven organisaties gaat security veel verder dan die vier muren. Organisaties moeten beschermd worden tegen cyberdreigingen ongeacht waar die zich bevinden”, aldus Art Gilliland, Senior Vice President en General Manager van HP Security.

De gebruiker in het oog

Met de nieuwe technieken krijgen bedrijven inzicht in gebruikersgedrag. Op een simpele en efficiënte manier worden kwaadaardige gebruikers gedetecteerd. Door samen te werken met Securonix, een security analysebedrijf, wordt een product geleverd dat de “interne vijand” traceert en identificeert zonder dat dit ten koste gaat van het gebruikersgemak.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in