Overslaan en naar de inhoud gaan

HP omarmt FireEye-beveiliging

HP zal FireEyes technologie op het gebied van incident response opnemen in het aanbod van zijn 'Enterprise Services'-activiteiten. De bedrijven willen in het verlengde daarvan een ​​'industrie standaard referentie-architectuur' ontwikkelen. Verder komen er voor 'Global Incident Response' en 'Advanced Compromise Assessment' gezamenlijke teams. Die moeten getroffen bedrijven helpen bij het beperken van de schade van cyberaanvallen die niet met succes werden afgeweerd.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Een en ander wordt uit de doeken gedaan in een persbericht dat gisteren werd vrijgegeven tijdens de RSA security-conferentie in San Francisco.

Groeigebieden aanboren

Volgens waarnemers kan FireEye bogen op een snel groeiende kring van opdrachtgevers in het hogere segment van vooral het Amerikaanse bedrijfsleven, waar ook HP met zijn IT-outsourcingdiensten een stevige voet tussen de deur heeft, maar tegelijkertijd moeite heeft met het aanboren van nieuwe groeigebieden.

In november vorig jaar kondigde HP aan dat het zich wil splitsen in een organisatie Hewlett-Packard Enterprise, die zich met hardware, software en diensten op de zakelijke markt richt, en HP Inc., dat zich met pc's, laptops, scanners en printers zal bezighouden.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in