Overslaan en naar de inhoud gaan

Cegeka Groep heeft intentie om Edan Business Solutions over te nemen

Hoeveel geld gemoeid is met de overname is niet bekendgmaakt. “Onze intenties zijn erg positief, maar de definitieve overname gebeurt pas na verder onderzoek. We beseffen dat we snel moeten schakelen in het belang van de Edan medewerkers en de klanten”, zegt CEO André Knaepen.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Edan Business Solutions is in 1973 opgericht in Gent en is gespecialiseerd in de integratie van ERP-software en met name de toepassingen van Microsoft Dynamics NAV, Dynamics AX en Dynamics CRM. Het heeft ook een kantoor in Nederland, in Helmond. Het bedrijf telt 150 werknemers.

Europese plannen

Cegeka wil haar activiteiten uitbreiden voor ERP-diensten op basis van Microsoft Dynamics in Europa. Het heeft al een sterke marktpositie voor ERP in Franstalig België, Nederland, Oostenrijk, Italië en Roemenië. In totaal telt Cegeka in Europa meer dan 3300 medewerkers, waarvan een kwart te maken heeft Microsoft-technologie.

Cegeka heeft zijn hoofdkantoor in België en heeft naast vestigingen in België en Nederland ook vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Tsjechië en Slovakije. Het bedrijf levert diensten op het gebied van enterprise cloud, applicaties, agile coaching en outsourcing. CDe ICT-dienstverlener heeft meer dan 3200 personeelsleden.

Edan Business Solutions richt zich specifiek op de sectoren food & proces (non food), groothandel, distributie & retail, constructie & installatie.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in