Overslaan en naar de inhoud gaan

Unit4 en ConQuaestor samen in IT voor hoger onderwijs

De softwareleverancier en adviesorganisatie hopen zo de sterk veranderende onderwijs sector beter te kunnen ondersteunen en hun marktaandeel te vergroten. De overheid stelt steeds hogere eisen aan de bedrijfsvoering van hogescholen en universiteiten. Die eisen zijn bovendien aan verandering onderhevig. Organisatiestructuren wijzigen en er ontstaat steeds meer onderlinge samenwerking op diverse terreinen, waaronder onderzoek.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

Hierdoor groeit bij onderwijsinstellingen de behoefte aan ICT-oplossingen die mee kunnen bewegen met de ontwikkelingen, die bovendien transparantie bieden in de bedrijfsvoering.

Veel universiteiten in het buitenland

Unit4 bedient sinds 1993 wereldwijd meer dan 400 instellingen in het hoger en universitair onderwijs met geïntegreerde softwareoplossingen. Het levert voor de onderwijsmarkt (cloud)oplossingen voor Financieel Management, Inkoop Management, Research Management, Human Capital Management, Student Informatie, Estate Management en Rapportage & Analyse. Wageningen University & Research Centre is de eerste universiteit in Nederland die met de ERP-oplossing Unit4 Business World werkt. Internationaal gebruiken onder meer de universiteiten van Cambridge, Melbourne, Singapore, Glasgow, Harvard, Nottingham, Oxford en Southampton de software van Unit4.

Sterk veranderende markt

ConQuaestor verzorgt consultancy- en implementatiediensten aan het hoger onderwijs en is onderdeel van Grant Thornton. Jan Bosman, Bestuursvoorzitter van ConQuaestor: “Onderzoeksintensieve onderwijsinstellingen worstelen al langer met de complexiteit van efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Er is maar weinig software beschikbaar die de sterk veranderende onderwijs sector ondersteunt.” Roel Caers, Executive Director bij Unit4, is ervan overtuigd dat de combinatie van de expertise van ConQuaestor en de flexibele software van zijn bedrijf de basis is voor onderwijsinstellingen om ‘beter te kunnen anticiperen op veranderingen in de markt’.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in