Overslaan en naar de inhoud gaan

BlackBerry gooit weer alle remmen los

BlackBerry kondigde gisteren aan later dit jaar een nieuw toestel op de markt te brengen met groot touchscreen en een uitschuifbaar toetsenbord. Het scherm heeft aan twee zijden gebogen randen, vergelijkbaar met de nieuwe Samsung Galaxy S6, die eerder deze week werd gepresenteerd.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Topman John Chen zei zelfs dat hij open staat voor een nieuwe tablet. De twee versies van de Playbook-tablet waren wellicht het dieptepunt in de verkoopcijfers van BlackBerry onder de vorige directies. Maar Chen laat zich daardoor niet afschrikken. Hij voegt er wel aan toe dat hij geen tablet wil maken alleen om ook een tablet in het aanbod te hebben. De voorwaarde voor Chen is dat de nieuwe BlackBerry tablet 'iconic' is, dus echt iets toevoegt aan het huidige aanbod aan tablets.

Chen stapt daarmee af van de eerdere grenzen die hij BlackBerry oplegde, namelijk de terugkeer naar de oude BlackBerry-formats met een vast toetsenbord.

Goedkoop en sjiek

Naast de slider-BlackBerry en mogelijk een tablet, kondigde BlackBerry aan een goedkope smartphone genaamd 'Leap' uit te brengen dit jaar met een prijs van 275 dollar. Verder komt er ook nog een sjieke variant waarvan het ontwerp is gemaakt op de Porsche tekentafels.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in