Overslaan en naar de inhoud gaan

Tyco Retail neemt RFID-leverancier over

Creativesystems legt zich toe op geïntegreerde RFID-oplossingen en -diensten die de operationele efficiëntie voor winkelbedrijven en fabrikanten verbeteren. Naast diefstalbeveiligingssystemen voor winkelbedrijven levert Tyco Integrated Fire & Security ook inbraakalarmen, video surveillance, toegangscontrole, elektronische artikelbeveiliging, radiofrequente identificatie, branddetectie, verpleegoproepsystemen, zorgdomotica en dwaaldetectiesystemen.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Combinatie van de oplossingen van beide bedrijven zou volgens een persbericht van Tyco moeten leiden tot 'snellere toepassing van RFID-toepassingen die meer inzicht bieden in de voorraad van winkelbedrijven'. Tyco zou onder meer kunnen profiteren van Creativesystems' flexibele software-ontwikkeling en gestandaardiseerde RFID-oplossingen die effectief inspelen op specifieke behoeften van winkelbedrijven en fabrikanten.

Dienstverlenings-organisatie

Volgens CEO João Vilaça van Creativesystems vormt ook de dienstverleningsorganisatie van het bedrijf een waardevolle aanvulling op de bestaande infrastructuur van Tyco Retail. Verder zou de overname uitbreiding mogelijk maken van Tyco’s TrueVUE Retail Platform en daar gerelateerde toepassingen voor het verkrijgen van voorraadinformatie op artikelniveau.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in