Overslaan en naar de inhoud gaan

HEMA komt met eigen smartphone en tablet

De winkelketen is hiermee naar eigen zeggen de eerste Nederlandse retailer die deze apparaten zelf laat ontwikkelen, om zo de concurrentie aan te gaan met gevestigde merken als Samsung en Apple.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

In eerste instantie zijn de toestellen alleen via de webshop van HEMA te verkrijgen. Vanaf 8 december liggen ze ook in de Nederlandse schappen.

De smartphones zijn te koop vanaf 100 euro, de tablets vanaf 125 euro. Volgens een woordvoerster gaat het om kwalitatief hoogwaardige producten. Ze worden niet in Nederland gemaakt, maar zijn wel samen met HEMA ontwikkeld. De winkelketen wil niet zeggen welke fabrikant verantwoordelijk is voor de levering.

Twee types

Beide apparaten zijn in twee types, een kleine en een grote, verkrijgbaar en ieder toestel wordt aangeboden in twee kleuren. HEMA verkoopt de smartphones met twee jaar garantie en simlockvrij.

Het goedkoopste mobieltje is de H3, die een scherm heeft van 4,5 inch en is voorzien van 2 camera's. Aan de voorkant zit een camera van 2 megapixel, aan de achterkant eentje van 5 megapixel. De grotere H5 kost 159 euro en heeft naast een scherm van 5 inch een camera van 8 megapixel.

Bij de tablets kost de grootste versie, de H10 met een scherm van 10 inch, 159 euro. Dit apparaat heeft, evenals het kleinere broertje H8, 2 camera's. Met beide tablets kan worden gebeld.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in