Overslaan en naar de inhoud gaan

Microsoft test nieuwe Windows-update-routine

Microsoft waarschuwt dat ook deze versie - build 9860 - verre van compleet is en een 'ongepolijst' product. "Soms komen de updates snel achter elkaar en soms zullen er langere gaten tussen vallen", zegt Gabe Aul van de Operating Systems Group van Microsoft in een officiële blog. "De updates zullen echter altijd tjokvol veranderingen en verbeteringen zitten en ook bugs bevatten en zaken die nog niet zo goed voor elkaar zijn."
Business
Shutterstock
Shutterstock

Microsoft heeft al duidelijk gemaakt dat na de officiële introductie van Windows 10 er maandelijks updates komen die niet alleen patches voor beveiligingslekken bevatten zoals nu, maar ook functionele veranderingen. het bedrijfsleven krijgt de mogelijkheid te kiezen tussen twee varianten van het updatemechanisme, waarbij de functionele aanpassingen worden opgespaard en een keer in de drie tot zes maanden worden gedistribueerd of - in het tweede geval - een keer in de twee tot drie jaar.

Testers krijgen ook twee updatefrequenties

Ook bij de Technical Preview krijgen testers de mogelijkheid te kiezen tussen twee updatefrequenties. Met het snelste updatemechanisme van Technical Preview test Microsoft al vast uit hoe de workflow voldoet bij de maandelijkse aanpassingen, dat vooral op de consumentmarkt is gericht. Volgens een analist die sprak met Computerworld, zijn er aanpassingen uitgevoerd op de Windows Update-software die de snelle wijzigingen aan het besturingssysteem mogelijk maken.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in