Overslaan en naar de inhoud gaan

Concorde start gratis vertaaldienst

Concorde Group is de eerste aanbieder van een vertaalservice die meteen kan aangeven hoeveel geld het maken van de gewenste vertaling gaat kosten. "Overal op internet kun je zo'n prijsopgaaf van te voren krijgen, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuw bankstel of het opknappen van je huis. Alleen bij vertalingen lukte dat niet. Daar brengen we nu verandering in", aldus Raymond de Groot, directeur IT van het bedrijf.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

Slim algoritme

Voor de nieuwe service is een algoritme ontwikkeld dat de te vertalen tekst kan ontrafelen. Zo wordt de brontaal bepaald, alsmede de complexiteit van de tekst. "Vervolgens geeft de klant de gewenste doeltaal in, waarna hij een lijst met opties op het scherm krijgt", zegt De Groot. Naast de betaalde diensten zijn ook gratis vertalingen mogelijk. Hierbij maakt Concorde gebruik van de modernste technieken en de jarenlange ervaring van het vertaalbureau, waardoor de gratis vertalingen betrouwbaarder dan die van gratis online vertaaltools.

Betaalde mogelijkheden

Naast de optie 'gratis' kunnen klanten kiezen voor de kwaliteitsniveaus Budget, Beste prijs, Premium en Expert. Het hele proces van aanvraag tot en met betaling heeft de klant in eigen hand. De dienst werkt overigens het beste met Engelse bronteksten, die geven het beste resultaat. De prijsopgave-module is te bereiken via de website van Concorde.


Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in