Overslaan en naar de inhoud gaan

ICT kan niet om oproep DPA heen

De directie van ICT begint met de stelling dat de brief van DPA een aantal uitlatingen bevat die feitelijk onjuist zijn. Zo zou DPA de financiële merites van de door ICT gewenste overname van ingenieurs- en adviesburea Brandfort niet juist berekenen. Ook zou DPA ten onrechte de in indruk wekken dat de voorgenomen transactie met Brandfort deel uitmaakt van een tactiek die er slechts op gericht is DPA te ontlopen.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

"Zoals in haar brief aangegeven staat ICT nog steeds volledig achter de Brandfort-transactie; Brandfort en ICT passen strategisch uitstekend bij elkaar. Ook de aandeelhouders van ICT zien, in tegenstelling tot wat DPA suggereert, deze strategische rationale, zo blijkt uit gesprekken die ICT met haar aandeelhouders heeft gevoerd."

Desnoods 'stand alone' doorgaan

Het bestuur en de Raad van Commissarissen van ICT blijven bij hun standpunt dat het bod van DPA niet aantrekkelijk is voor aandeelhouders en dat de strategische rationale van een fusie met DPA ontbreekt. "Ook indien de transactie met Brandfort onverwacht geen doorgang zou vinden, wil ICT stand alone doorgaan op de ingeslagen weg. Deze werpt, zoals ook uit de recente resultaten blijkt, duidelijk en in toenemende mate zijn vruchten af."


Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in