Overslaan en naar de inhoud gaan

Appje geeft Microsoft CRM 'Sharepoint-vleugels'

De TeamSpirit Doc Finder-app is is een poging om de sterke zoek-functionaliteit van het moderne Microsoft SharePoint los te laten op de documenten die werden opgeslagen in het oudere Microsoft CRM. De app indexeert de CRM-documenten en hun metadata. Daarmee wordt het mogelijk documenten, zoals offertes en presentaties, snel op te roepen aan de hand van vrij te kiezen criteria.
Business
Shutterstock
Shutterstock

TeamSpirit Doc Finder werd ontwikkeld door Microsoft-partner e-office. Volgens COO Peter van Haasteren, van e-office komt het steeds vaker voor dat klanten SharePoint-omgevingen combineren met Microsoft Dynamics CRM. Hoe een en ander er in de praktijk uit zou kunnen zien wordt uit de doeken gedaan in een YouTube-filmpje (zie hier onder). De app is verkrijgbaar in de SharePoint Store van Microsoft en is 30 dagen gratis uit te proberen. Daarna is de app aan te schaffen voor eenmalig 8,49 euro per gebruiker.

Kennis delen en samenwerken

e-office legt zich als IT-dienstverlener toe op de ontwikkeling van digitale werkomgevingen voor het ondersteunen en verbeteren van samenwerking en het delen van kennis. Het bedrijf is behalve Microsoft-partner ook geëngageerd met IBM, BlackBerry en Mobile Iron. Klant van e-office zijn onder meer Bugaboo, Damen Shipyards, Eiffel, Fokker Services, GGD Brabant-zuidoost en KLPD.


Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in