Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe mobiele aanbieder Robin Mobile

Vanaf 1 juni gaat Robin Mobile zijn SIM-only diensten aanbieden. Voor 39,95 euro per maand kunnen klanten onbeperkt mobiel internetten, sms'en en bellen binnen Nederland. Gebruikers zitten niet vast aan een contract of abonnement en krijgen geen (data)beperkingen opgelegd. Bellen naar en in het buitenland en commerciële 0900 en sms- diensten worden separaat afgerekend. Klanten kunnen per maand opzeggen en sluiten geen contract of abonnement af. Er is geen kredietcheck vooraf noodzakelijk.
Business
Shutterstock
Shutterstock

'Mobiele aanbieders misbruiken machtspositie'

Robin Mobile is opgericht door Wilfred Rottier, die ook CEO is. Rottiers belangrijkste drijfveer is de onvrede bij consumenten ten aanzien van de huidige mobiele aanbieders. Het is volgens hem tijd voor een revolutie op de mobiele markt. “Het is niet acceptabel dat de consument de dupe wordt van de machtspositie van de huidige telecomaanbieders.”

'Volksverlakkerij'

Rottier zegt de strijd met de huidige mobiele aanbieders aan te willen gaan. “Wij bieden onze klanten de zekerheid en het comfort dat ze nooit meer buiten hun bundel of over de gekozen abonnementsvorm gaan. De huidige mobiele aanbieders profiteren van de onwetendheid van hun klanten en houden de kosten onnodig hoog. Dit systeem en businessmodel kan en mag niet langer en riekt naar volksverlakkerij.”


Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in