Overslaan en naar de inhoud gaan

ISDC breidt uit in Duitsland en Bulgarije

ISDC is sinds dit najaar actief in Duitsland in 2 marktsegmenten: de gezondheidszorg en de financiële sector. Inmiddels zijn voor diverse grote organisaties al zorgportals opgeleverd. Doel is deze activiteiten uit te breiden, niet alleen in Duitsland maar ook in Oostenrijk en Zwitserland. Het bedrijf werkt op de Duitse markt samen met een lokale partner, Telegance Group, onder meer voor de werving van personeel.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Volgens Andreas Zagar, directeur van ISDC GmbH, liggen er in Duitsland grote kansen door het gebrek aan gekwalificeerde IT’ers in combinatie met de ‘stabiele en gezonde’ markt. Het bedrijf blijft de software in Roemenië ontwikkelen terwijl de medewerkers in Duitsland zich ontfermen over contract- en beheerzaken. ISDC plakt op deze aanpak van nearshoring in Duitsland het etiket ‘smartshoring’.

Krachtenbundeling met Evolvity

Tegelijk bundelt ISDC zijn krachten met Evolvity, een leverancier van IT-diensten en -oplossingen met vestigingen in Utrecht en de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Bij Evolvity werken 45 IT- en business-specialisten in opdracht van internationale bedrijven in de financiële dienstverlening en logistiek.

De fusie vergroot volgens ISDC de Europese aanwezigheid van het bedrijf en levert ook meteen schaalvoordelen op. Ronald Verbrugge, algemeen directeur van Evolvity, treedt toe tot het bestuur van ISDC. Hij krijgt daar de verantwoordelijkheid voor business development.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in