Overslaan en naar de inhoud gaan

Landelijke storing mobiel betaald parkeren

Allestoringen.nl meldt dat zowel Park-line als Park Mobile getroffen zijn door een storing, waardoor de diensten voor mobiel betaald parkeren niet beschikbaar zijn. Beide leveranciers wijten de storing aan problemen bij een toeleverancier. Het is nog niet duidelijk of beide bedrijven last hebben van hetzelfde probleem.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Onbekend hoe lang het duurt

De problemen bij Park Mobile beperken zich tot 13 van de 50 aangesloten steden, waaronder Rotterdam, Den Haag, Groningen en Delft. Bij Park-line treft de storing alle 50 aangesloten gemeentes. Park-line heeft de problemen via Twitter en de website bevestigd, maar heeft niet aangegeven hoe lang deze zullen aanhouden.

Risico op parkeerboete

Bij de leveranciers kunnen klanten normaal gesproken via sms of een mobiele app betalen voor een parkeerplaats. De mobiele apps tonen sinds zondagochtend echter een foutmelding. Klanten die zich via sms aanmelden voor een parkeerplek denken mogelijk ten onrechte dat zij hebben betaald en lopen daarom het risico dat zij een parkeerboete ontvangen.

Allestoringen.nl toont een real-time overzicht van storingen bij ruim 150 diensten en bedrijven, van internet providers tot DigiD, van mobiele netwerken tot aan lunchtvaartmaatschappijen en de Haringvlietbrug. Op Allestoringen worden ook actuele meldingen van problemen bij Park-line en Park Mobile in kaart gebracht.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in