Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste uitpakbeelden iPhone 5 duiken op

De beelden zijn te danken aan testers van Amerikaanse nieuwsmedia die al over een productie-exemplaar van de iPhone 5 beschikken. Apple onthulde het toestel op 12 september en de voorverkoop begon afgelopen vrijdag. Komende vrijdag (21 september) om 8 uur ’s ochtends lokale tijd begint de winkelverkoop in de Verenigde Staten en een handvol andere landen.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Een van de nieuwssites die al over een (wit/zilvergrijze) iPhone 5 beschikt, is CNet news.com. Op een videoclip van 3,5 minuut laat redacteur Scott Stein zien wat er allemaal in de verpakking zit. Hij had het toestel – een AT&T-versie met 64 GB opslagcapaciteit - na wat eerste tests weer keurig ingepakt om de illusie van een ‘uitpaksessie’ in stand te houden.

Een andere Amerikaanse nieuwssite, BGR.com, publiceerde welgeteld drie foto’s van de zwarte uitvoering in zijn verpakking. De site ontving de foto’s van iemand die zichzelf ‘JDazzle’ noemt en kennelijk al over een iPhone 5 beschikt.

Het doosje waarin de iPhone 5 wordt geleverd, doet onderhand vertrouwd aan. De nieuwe versie is alleen iets langgerekter doordat ook de telefoon zelf wat langer (maar even breed) is dan zijn voorgangers.

Nieuwe oordopjes zijn meest opvallende accesssoire

Wie het deksel optilt, ziet meteen de iPhone 5 – met beschermfolie aan weerszijden – in volle glorie liggen. Daaronder bevindt zich een kartonnen doosje met summiere documentatie, en daar weer onder diverse toebehoren. Daarvan zijn de nieuw ontworpen oordopjes (EarPods) het meest opvallend. Ze zitten in een deels transparant doosje dat als reisverpakking kan dienen. Een handige accessoire voor iedereen die onderweg last heeft van snoertjes die in de knoop raken. De EarPods kosten, apart verkocht, 29 dollar.

Verder bevat het doosje een compacte lader met geïntegreerde netstekker en een kabeltje dat de nieuwe Lightning-connector verbindt met de USB-aansluiting op de lader of op een Mac of Windows-pc.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in