Overslaan en naar de inhoud gaan

ITNinja: online beheerderscommunity van Dell

De community AppDeploy van Dell KACE was een belangrijke bron voor best practices op het terrein van softwarebeheer. De community gaat door onder de nieuwe naam ITNinja en zal worden uitgebreid. Het biedt informatie over bijvoorbeeld softwaredistributie, het configureren van toepassingen en applicatiebeheer. De community wordt volgens Dell maandelijks door meer dan 450.000 begruikers bezocht.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Meerderheid IT'ers gebruikt community

Uit een onderzoek van Dimensional Research in opdracht van Dell KACE bleek dat een overgrote meerderheid van ICT-professionals een beroep doet op online communities om efficiënter te werken. 80 procent van de ICT-professionals neemt deel aan online communities. 70 procent bezoekt communities een aantal keer per week. Maar liefst 95 procent van alle professionals in de frontlinie zegt dat deze online gemeenschappen hen in staat stellen om tijd te besparen en efficiënter door hun takenlijst heen te komen.

Reputatiesysteem

Bezoekers van ITNinja hebben de beschikking over een uitgebreide database met informatie over talloze softwaretoepassingen en de mogelijkheid vragen te stellen en links uit te wisselen. Ook is er een reputatiebeheersysteem om gebruikersbijdragen met punten en prijzen te belonen. Het puntenaantal bepaalt het expertiseniveau van de gebruiker, gebaseerd op zijn of haar profiel. Verder is er een nieuw vraag-en-antwoordsysteem met crowdsourcing-mogelijkheden om antwoorden te vinden op technische vragen.


Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in