Overslaan en naar de inhoud gaan

Nokia 3310 overleeft in smartphone-tijdperk

Dat blijkt uit een analyse van de het telefoonbezit door de webwinkel ReplaceDirect. De meest in gebruik zijnde toestellen zijn de iPhone, de Samsung Galaxy S, de HTC Desire en de BlackBerry Bold 9700. “Stuk voor stuk moderne smartphones die beschikken over tal van mogelijkheden. Erg bijzonder dus dat een klassieker als de Nokia 3310 nog altijd zijn mannetje staat tussen al dit smartphone geweld” constateert Erwin Verstegen van ReplaceDirect.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

ReplaceDirect verkoopt onderdelen en accessoires, zoals accu's, adapters en carkits, voor vrijwel elk type mobiele telefoon. "Doordat de klant in onze webshop zijn producten selecteert aan de hand van zijn model telefoon kunnen we precies zien welke modellen 'hot' en 'not' zijn. We waren dan ook erg verrast toen uit onze statistieken bleek dat we in dit moderne smartphonetijdperk nog altijd veel producten verkopen voor de Nokia 3310", aldus Erwin Verstegen van ReplaceDirect.

Nog altijd aangeboden
Van de Nokia 3310, geïntroduceerd in 2000, zijn in de afgelopen 10 jaar 126 miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is het toestel een van de meest gebruikte mobieltjes wereldwijd. Het model is nu weliswaar in zijn nadagen, maar wordt, doordat het zo goedkoop is, nog altijd aangeboden als budget-telefoon in prepaid-pakketten. Bezitters Nokia 3310 zagen hun trouw aan het 'oude beestje' nog onlangs beloond: hun wekker liep namelijk wél af op de eerste werkdag van dit jaar.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in