Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis workshop baan vinden via LinkedIn

De eerste workshop "Je nieuwe baan via LinkedIn", gepland voor vrijdagmiddag 9 april in Hoog Catharijne in Utrecht, was na een publiciteitscampagne op Twitter binnen 48 uur volgeboekt met 16 werkzoekenden.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Bas Westland, LinkedIn trainer bij Rise en werving & selectie ondernemer met e-people geeft de training. "Vanuit Rise hebben we de afgelopen jaren tientallen recruiters getraind in het vinden van nieuwe medewerkers via LinkedIn. Eind vorig jaar kwam het idee op om in deze tijden van economische crisis de training ook aan werkzoekenden aan te bieden om ze zo te helpen zich beter te profileren voor een nieuwe baan middels hun sociale netwerk."

Seats2Meet.com sponsort maandelijks de locatie van de workshop en de consumpties gedurende de middag, waardoor de workshop gratis is. Ronald van den Hoff, directeur van Seats2Meet.comen initiatiefnemer van het sociale netwerk Mindz.com was direct enthousiast over 'Je nieuwe baan via LinkedIn'.

Rise en Seats2Meet.com willen meer dan alleen geld genereren. Van den Hoff: "Wij willen ook onze expertise en middelen delen met de mensen in ons netwerk die dat nu extra nodig hebben als gevolg van de economische crisis."

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in