Overslaan en naar de inhoud gaan

Bescheiden winstgroei voor Exact

Vooral de Exact Online service zou het goed hebben gedaan in de Benelux. Het totaal aantal commerciële administraties dat nu in Exact Online wordt gevoerd groeide in een jaar tijd met 52 procent naar 59.300.
Maatschappij
Shutterstock
Shutterstock

In het eerste kwartaal van 2011 is Exact begonnen met de uitvoering van de in december 2010 aangekondigde nieuwe strategie, die onder meer een sanering van het wijdvertakte kantorennetwerk behelst. In januari kondigde Exact sluiting aan van kantoren in Azië (Thailand, Vietnam, Hong Kong, Indonesië en de Filippijnen), begin april gevolgd door Rusland, Hongarije, Roemenië, Slowakije, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Portugal, Ierland, Zuid-Afrika en Marokko. Om productsupport, eerstelijns support en accountmanagement gaande te houden zijn nieuwe centra ingericht in Praag en Kuala Lumpur.

iPhone-app voor Exact Synergy
Op productvlak staat op dit moment een eerste verticale online oplossing op stapel voor (groot)handelbedrijven. De bestaande online accountancyoplossing wordt uitgebreid om aanpalende processen te optimaliseren. Ook worden separate iPhone-apps voor Exact Online en Exact Synergy bij de App-store van Apple aangemeld. De directie handhaaft zijn vooruitzicht voor 2011 als 'een laag eencijferige omzetgroei op gelijke basis'.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in