Overslaan en naar de inhoud gaan

Ctac ziet geen brood meer in Superp

Half juli kondigde IFS Probity, dochter van Ctac, aan Superp te willen overnemen en een strategische samenwerking te willen beginnen, gericht op de ontwikkeling en het beheer van bedrijfsoplossingen op basis van SAP software. Nu trekt Ctac zich terug.
Maatschappij
Shutterstock
Shutterstock

Volgens Ctac's CFO Jan-Willem Wienbelt zit een overname er niet in omdat die volgens Ctac niet haalbaar is. "Daardoor is er ook geen toekomst meer voor de stategische samenwerking." Hij wil niet zeggen waardoor er 4 maanden na de aankondiging geen grond voor overname meer is. Er is volgens hem geen sprake van onjuiste informatie van de kant Superp.

'Onbekend waarom Ctac afhaakt'

Wienbelt zegt wel dat Superp zich tijdens de aankondiging in 'zwaar weer' bevond, en verwijst naar Superp. Ruud Hogendorp, operationeel directeur van Superp, vindt het jammer dat Ctac afziet van de overname. Hij zegt niet te weten waarom Ctac Superp niet meer wil overnemen. Hij kreeg de afgelopen maanden wel steeds meer signalen die daarop wezen, van de kant van Ctac.

Ondertussen beraadt Superp zich op volgende stappen. Het bedrijf heeft nog altijd veel schulden die niet op operationele kracht zijn weg te werken. Volgende week wil Superp er duidelijkheid over geven.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in