Overslaan en naar de inhoud gaan

Wereld een etmaal in teken van IPv6

Het blijkt nog steeds nodig om gebruikers te wijzen op de overstap van Ipv4 naar Ipv6. Het is niet zo dat internet geheel tot stilstand komt als de Ipv4-adressen op zijn, maar het zorgt wel voor overlast. Bepaalde websites zullen niet meer bereikbaar zijn als de bezoeker zijn software niet heeft afgestemd op Ipv6.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Het doel van de World Ipv6 Day is ook om organisaties uit het gehele bedrijfsleven te motiveren om hun diensten en producten ook voor IPv6 geschikt te maken. Zo wordt een succesvolle overgang verzekerd voordat alle IPv4-adressen op zijn. Ook in Nederland wordt ruim aandacht besteed aan het evenement. Naast het bereikbaar maken van veel websites over IPv6 zal er in Amsterdam een bijeenkomst worden gehouden die verder ingaat op het thema van de dag.
Op deze bijeenkomst zal een technisch specialist van XS4ALL vertellen over de aanpassingen die in het netwerk nodig waren om Ipv6 op grote schaal beschikbaar te maken.

De Wereld IPv6 dag start om middernacht (UTC) op woensdag 8 juni 2011, (In Nederland is het dan al 2.00 uur) en duurt 24 uur lang. De bijeenkomst in Amsterdam start om 10.00 uur en wordt gehouden op de Universiteit van Amsterdam, Science Park 904. Toegang is gratis, maar belangstellenden moeten zich wel eerst registreren.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in