Overslaan en naar de inhoud gaan

Windows 7 even een koopje

Britse studenten komen in aanmerking voor een legale Windows 7-versie voor een bedrag van 30 pond (33 euro). Amerikaanse studenten zijn nog goedkoper uit, zij betalen slechts 30 dollar (20 euro). Ook in Frankrijk, Duitsland, Canada, Australië, Mexico en Korea zijn dergelijke aanbiedingen in de maak. De prijzen zullen variëren.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

De voorwaarde is dat de studenten beschikken over een werkend email-adres bij een officiële universiteit of hogeschool en een legitieme Windows-versie op hun computer. Het aanbod is bedoeld voor studenten die niet van plan zijn om een nieuwe pc aan te schaffen maar wel gebruik willen maken van de nieuwe functionaliteiten die Windows 7 biedt.

Het aanbod is van korte duur. In de nu aangekondigde markten moeten de studenten hun aanvraag voor 3 januari plaatsen. Microsoft rekent PC-fabrikanten 45 tot 55 dollar voor de levering van het besturingssysteem bij een nieuwe pc. Een reguliere update naar Windows 7 Home Premium kost 119,99 euro.

Microsoft Nederland zegt dat er voor Nederlandse studenten niet een dergelijke regeling komt. Wel heeft Microsoft overeenkomsten met organisaties als Surfspot voor aantrekkelijke studentenkortingen. Ook voor Windows 7 komt er een dergelijk aanbod, maar welke prijs daarbij hoort, is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in