Overslaan en naar de inhoud gaan

Devoteam neemt Antares over

Het gaat daarbij om meerendeels universitair geschoolde krachten, met kennis van Java-, Oracle- en .Net-technologie. Deze laatsgenoemde expertise betekent voor Devoteam een uitbreiding op het bestaande aanbod.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Naast medewerkers bezorgt de overname Devoteam ook enkele nieuwe klanten in onder meer de logistieke sector. Tot dusverre was Devoteam vooral gericht op de overheid en de financiële sector. De naam Antares blijft voorlopig gehandhaafd.

Antares Informatisering is in 1994 opgericht. Dat het bedrijf overnamekandidaat werd, lijkt vooral een gevolg van een problematische solvabiliteit, die op zijn beurt waarschijnlijk valt terug te voeren op de combinatie van een overname (van Match 4) vorig jaar en een teruglopend werkvolume ten gevolge van de recessie.

Devoteam Nederland telt omstreeks 150 medewerkers en is opgericht in 1995. Naast expertise levert Devoteam totaaloplossingen voor organisaties waarbij zowel de zorg voor de infrastructuur als de applicatieve ontwikkeling uit handen wordt genomen. Vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Diemen opereren de divisies Consulting, Solutions en Operations.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in