Overslaan en naar de inhoud gaan

Imtech neemt Duits IT-bedrijf over

NEO Business Partners, zoals het bedrijf voluit heet, behaalde in 2007 een omzet van ruim 4 miljoen euro en telt 45 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Hannover, een nevenvestiging in Stuttgart. NEO heeft ongeveer honderd grote en middelgrote klanten in de high-techindustrie, de zorgsector en onder producenten van consumentenproducten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
Business
Shutterstock
Shutterstock

NEO houdt zich bezig met dienstverlening rondom SAP-toepassingen die primaire en secundaire bedrijfsprocessen ondersteunen, zoals enterprise resource planning (ERP), customer relationship management (CRM), portals, mobiele applicaties en elektronische datauitwisseling (EDI).

De overname zal direct bijdragen aan de winst per aandeel, verwacht Imtech. Het management van NEO blijft aan. De acquisitie geldt met terugwerkende kracht tot 1 januari van dit jaar. NEO gaat als volledig geíntegreerde business unit deel uitmaken van Fritz und Macziol, een van de twee poten van de ICT-divisie van Imtech in Duitsland, die ruim 2500 klanten heeft. Daarvan maken er zo'n 400 gebruik van SAP-applicaties in combinatie met hard- en software van IBM. Juist in deze combinatie ziet Imtech veel groeikansen.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in