Overslaan en naar de inhoud gaan

Exact biedt op Maleisische HRM-specialist

De voorgenomen acquisitie moet Exact schaalvoordelen opleveren in Maleisië en Thailand en het aanbod van HRM-oplossingen voor klanten in de regio versterken. Verder brengt Orisoft een aanvulling op de strategische focus van Exact op internationale bedrijven in de regio, met zijn salaris- en HRM-oplossingen en zijn internationale klantenbestand.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

Andersom moet Orisoft profiteren van ‘Exact's financiële kracht en netwerk van eigen vestigingen in Azië’, zo stelt het Delftse bedrijf in een persbericht. Vorige week liet Exact nog weten last te hebben van de economische teruggang en de tering naar de nering te zetten door de personele omvang dit jaar met 10 procent terug te schroeven.

Orisoft werd opgericht in 1990 en is een vooraanstaande softwareproducent van HRM-oplossingen met kantoren in Kuala Lumpur, Maleisië en Bangkok, Thailand. De portefeuille is gebouwd rondom human resources en bestaat uit softwareoplossingen voor human resource management, tijd- en aanwezigheidsmanagement, salarisverwerking en employee self service. Orisoft heeft klanten in Maleisië, Thailand, Filippijnen, Singapore, Indonesië en Vietnam. Het bedrijf is sinds 2003 genoteerd aan de MESDAQ-Market van de effectenbeurs van Maleisië. Het draait met 56 werknemers in Maleisië en 24 in Thailand een omzet van ongeveer 6,2 miljoen Ringgit (ca. 1,4 miljoen euro) in Maleisië en 1,0 miljoen Ringgit ( 0,2 miljoen euro) in Thailand . Exact biedt aan alle uitstaande Orisoft-aandelen te kopen voor 0.275 Ringgit per aandeel in cash uit beschikbare fondsen, voor een totale koopprijs van 14,15 miljoen Ringgit (3,1 miljoen euro). Dit betekent een premie van 26 procent ten opzichte van Orisofts gemiddelde slotkoers over de laatste zes maanden.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in